Kernteam

Paul Bakker

Paul Bakker

Rabobank

Paul Bakker werkt als Strategisch Adviseur Financieel Gezond leven bij Rabobank en zet zich in voor de financiële redzaamheid binnen Nederland. Paul heeft professionele ervaring opgedaan bij meerdere banken als manager bijzonder beheer en was voorzitter van de Sallandse Dialoog.

Lees meer
Steve Coelers

Steve Coelers

Gemeente Den Haag

Steve Coelers werkt als Senior Beleidsadviseur Armoede, en als Programmamanager van de Haagse Preventieaanpak, bij de gemeente Den Haag. Hij zet zich in om de effecten van geldzorgen en geldproblemen te dempen, en via preventie te voorkomen.

Lees meer
Willem Los

Willem Los

Nationale Nederlanden

Willem is lid van het NCFG kernteam om bij te dragen de armoede in Nederland aan te pakken via ons samenwerkingsverband. Binnen de NCFG is Willem ook betrokken bij de Werkgroep MKB.

Lees meer
Nina Meijer

Nina Meijer

Ministerie SZW

Nina Meijer is beleidsmedewerker Armoede en Schulden bij het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Daar werkt zij mee aan het behalen van de ambitieuze doelen voor de komende jaren.

Lees meer
Bart Nieuwstraten

Bart Nieuwstraten

ING

Bart Nieuwstraten is projectleider van de NCFG en werkzaam in het Duurzaamheidsteam van ING Nederland, met aandachtsgebied Financiele Gezondheid. Hij is vanuit ING betrokken geweest bij de oprichting van SchuldenlabNL en bij de lancering van de Nederlandse Schuldhulproute.

Lees meer
Menno ter Wal

Menno ter Wal

Deloitte

Menno werkt als director bij Deloitte Consulting; Finance and Performance. Binnen Deloitte is hij gespecialiseerd in het toepassen van data analytics om de positie van publieke organisaties te versterken. Ook leidt Menno het Deloitte Financial Health programma.

Lees meer
Margreeth Terpstra

Margreeth Terpstra

Rabobank

Margreeth Terpstra is binnen Rabobank productmanager Financieel Gezond Leven en deelt – zowel binnen Rabobank als met andere organisaties – graag haar kennis over het ontstaan van en hulp bij geldzorgen.

Lees meer
Bastiaan Walenkamp

Bastiaan Walenkamp

Deloitte

Bastiaan heeft een bijzondere interesse in het werken met grote coalities om maatschappelijke veranderingen, zoals Financiële Gezondheid, aan te jagen en vorm te geven.

Lees meer