Werkgroepen

ASML

Werkgroep

Werkgroep Financieel Gezonde Arbeidsvoorwaarden

Het doel van de werkgroep is om impact te maken op de financiële gezondheid van werknemers, door op centraal en landelijk niveau concrete afspraken te maken over het opnemen van arbeidsvoorwaarden gericht op het verbeteren van financiële gezondheid.

Lees meer
Man op tafel

Werkgroep

Werkgroep MKB

Het doel van de werkgroep MKB is om vanuit de NCFG-verbinding te leggen met het MKB als werkgever, door de aanpak van de NCFG beschikbaar te stellen aan het MKB op een manier die voor hen passend is. De werkgroep MKB helpt MKB’ers om de financiële gezondheid van hun medewerkers te vergroten.

Lees meer
Volksbank

Werkgroep

Werkgroep Bewustzijn

De Werkgroep Bewustzijn is gestart omdat veel werkgevers de urgentie van het thema financiële gezondheid binnen de organisatie willen bevorderen en om drempels, zoals schaamte en taboe, te doorbreken. 

Lees meer
Eindhoven

Werkgroep

Werkgroep Meten Financiële Gezondheid

De Werkgroep Meten Financiële Gezondheid heeft tot doel om het mogelijk te maken voor alle deelnemers aan de NCFG om een nulmeting omtrent Financiële Gezondheid uit te zetten.

Lees meer
Vebego

Werkgroep

Werkgroep Actieplan

Het doel van de werkgroep was om te komen tot een blauwdruk voor een actieplan dat partners van de NCFG kunnen gebruiken om de financiële gezondheid van hun werknemers te verbeteren.

Lees meer