Evenement
Afbeelding
BIJEENKOMSRT

-

ACTIEBIJEENKOMST NATIONALE COALITIE FINANCIËLE GEZONDHEID

In november van dit jaar viert de Nationale Coalitie Financiële Gezondheid haar eerste officiële jubileum. Tijdens de actiebijeenkomst op 30 november komen we samen om terug te kijken naar wat we in dat eerste jaar hebben bereikt. Maar vóóral ook om vooruit te kijken naar manieren waarop we - zowel gezamenlijk als binnen onze eigen organisaties - nog meer impact kunnen maken. Daarom presenteren we op 30 november de Nationale Actieagenda! 

Gezamenlijk werken we toe naar het hoofddoel van onze coalitie: het halveren van het aantal werknemers in 2030 dat financieel ontoereikend of financieel ongezond is. Wat hebben we in het eerste jaar van de NCFG bereikt? Welke stappen gaan we de komende jaren nemen? Waar liggen onze ambities? 

Na de plenaire sessie is er gelegenheid om verder te praten over hoe u de komende jaren met uw organisatie (nog) meer impact kunt maken en meer werknemers kunt bereiken. Best practices kunnen gedeeld worden en er is uiteraard volop gelegenheid om met elkaar te netwerken.

Praktische details

Datum: Donderdag 30 november 2023
Locatie: Den Haag, Ministerie van Buitenlandse Zaken, Rijnstraat 8
Tijd plenair: 09.30 - 13.30 met netwerklunch

We zien u graag op donderdag 30 november aanstaande! Registreer nu.

Met vriendelijke groet,

Nationale Coalitie Financiële Gezondheid
Vragen? info@ncfg.nl

Ook interessant